T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKCEKMECE - Ebu Hanife Anaokulu

Ebu Hanife Anaokulu

Telefon
02124942110
Belgegeçer
0
WEB
https://ebuhanifeanaokulu.meb.k12.tr
Adres
ATATÜRK MAH. MURAT SK. NO: 8/4 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL
Vizyon
Üst eğitim kurumlarına, akademik donanınımının yanında Türk Milli Eğitiminin amaçları çerçevesinde milli ve manevi değerleri özümsemiş değerler yetiştiren ve bu konuda ülkesinde ve dünyada öncü olan bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, okul-veli-çevre işbirliğini sağlayarak çağın gerektirdiği eğitime sahip, milli ve manevi değerlerine de sahip çıkan, çevresini ve dünyayı tanıyan ve yorumlayabilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :10
Öğrenci :145
Derslik :3
Öğretim Şekli :
Saatler
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuza ulaşım ikitelli minibüsleri ile sağlanabilir. Ayrıca okulumuza yakın bir konumda bulunan Arenapark alışveriş merkezi önünden geçen 98, 98H, 76O, 79K otobüsleri ile "Atatürk Mahallesi" durağında inerek kısa bir yürüme mesafesi ile ulaşılabilir. Okulumuz Mehmet Akif Metro İstasyonu yanında bulunmaktadır. Bu Duraktan Geçen Metro Hatları: M7: Kabataş - Esenyurt, M9: Ataköy - İkitelli Sanayi, Ayrıca aktarmalı olarak tüm metro hatlarıyla bağlantılıdır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 778,15 m Küçükçekmece Belediyesine 2,22 Km Küçükçekmece Kaymakamlığına 5,75 Km İstanbul Valiliğine 15,51 Km İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 15,44 Km İstanbul Büyükşehir Belediyesine 12,97 Km Atatürk Havaalanına 8,9 Km Esenler Otogarına 8,9 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Futbol, Basketbol ve voleybol
Bilimsel Etkinlikler
Bilim Fuarı Organizasyonu
Proje Çalışmaları
Yazdır